Lees hier hoe alles praktisch verloopt. Indien u meer informatie wenst of een boeking wenst te maken, kan u ons vrijblijvend contacteren. Links
 

Met een vliegtuig hoog in de lucht maken wij luchtdopen over heel BelgiŽ. Wenst u ook eens uw eigen huis vanuit de lucht te bekijken ? Of laat door middel van onze originele geschenkbon uw vrienden, collega's of familie de luchtdoop van hun leven beleven.

 
 
 

Elke luchtdoop start vanop de luchthaven in Deurne en kan met 2 personen plaatsvinden. De prijs voor deze luchtdoop is, ongeacht het aantal passagiers, 170 Ä / uur. In deze prijs zit de verzekering en de luchthaventaxen reeds inbegrepen. Het toestel waar mee gevlogen wordt is een nieuwe Cessna 172R Skyhawk.

 
 
 

Wenst u in plaats van een luchtdoop, naar een bepaalde plaats te vliegen zoals Kortrijk, Lille, Charleroi, Luik, Maastricht, Rotterdam, Midden-Zeeland, Oostende,..., neem dan gerust contact om een prijsofferte op te maken. Wenst u echter tegen een hoge snelheid door het luchtruim te gaan, dan staat de tweemotorige Seneca II voor u klaar. De prijs voor dit toestel bedraagt 500 Ä/uur.